Voordelen van NextVPS

NextVPS van CloudVPS is de nieuwe standaard voor virtual private servers en biedt veel voordelen. Zo kunt u zelfstandig, snel en eenvoudig uw NextVPS beheren. We leveren NextVPS vanaf ons OpenStack Infrastructure-as-a-Service platform. Hierdoor heeft de cloudoplossing een hoge beschikbaarheid. Verder kent onze NextVPS geen langlopende contracten en krijgt u een heldere service level agreement.

 

High availability NextVPS

 

High performance & redundant platform

 

Uw data 3x opgeslagen op SSD

 

Betalen per uur

Maak kennis met Rosco & Ben

image description

Rosco Nap

Operations Manager

linkedin.com/rosconap  

Rosco Nap startte in 2011 als systeembeheerder bij CloudVPS. Daarna werd hij solution architect om later over te stappen naar een pre-salesrol. Technologie loopt als een rode draad door zijn loopbaan. Rosco is nu Operations Manager. geholpen bij cloud- en transitievraagstukken

image description

Ben Velders

Manager Product Management & Solutions Architect

linkedin.com/benvelders  

Ben Velders is inmiddels veertien jaar werkzaam bij de IT-Ernity Groep, waarvan CloudVPS deel uit maakt. Van origine is Ben een techneut met een specialisatie in cloudtechnologie. Hij heeft in zijn carrière een groot aantal klanten geholpen bij cloud- en transitievraagstukken.

Dit is waarom CloudVPS
bèta testing belangrijk vindt.

Iedereen die in de IT-sector werkt, zal het beamen: in deze markt is het lastig om drie of zelfs maar twee jaar vooruit te kijken. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Om bij te blijven, is innovatie dan ook essentieel. Voor CloudVPS zijn vergaande samenwerking en gezamenlijke innovatie twee van de belangrijkste pijlers van de organisatie en zijn daarom een integraal onderdeel van de cultuur.

Om dit te bereiken is transparantie, openheid en gelijkwaardigheid in de communicatie een essentieel onderdeel van onze manier van werken. “Hierbij is alle feedback waardevol en welkom, waar nodig halen we dit proactief op. Aan de hand van de feedback van klanten voeren we zowel kleine als grote verbeteringen door in onze dienstverlening. Alleen op deze manier kunnen we onszelf blijven uitdagen, ontwikkelen en innoveren”, zegt Nordi Malih, COO bij CloudVPS.

Dit zeggen deelnemers over de OpenStack Workshop.

“ De uitgebreide demonstratie maakte de kracht van het platform heel mooi duidelijk. Bijvoorbeeld hoe snel je een nieuwe machine aanmaakt. ”

image description

Jo Goossens /

Zaakvoerder van Hosted Power

“ De workshop was voor ons de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe versie van het platform. ”

image description

Alexander Batenburg /

Business Consultant bij H1 Webdevelopment

“ Naar aanleiding van de workshop hadden we weer volop inspiratie en handvatten om verder te gaan met het automatiseren van onze eigen oplossingen. ”

image description

Wizard van Rij /

DevOps bij Red Kiwi

“Vanuit Xsarus heb ik al wat jaren ervaring met OpenStack. Ik wist dus wel al het een en ander over het platform. De OpenStack Workshop, en dan met name de livedemonstraties, heeft laten zien wat er allemaal nog meer mogelijk is met OpenStack, zodat we hier in de toekomst nog meer uit kunnen halen.”

image description

System Admin by Xsarus

Het team achter NextVPS

Onze mensen zijn onze kracht. Door de hoge kwaliteit van hun expertise zijn we in staat om steeds state-of-the-art techniek te bieden en de oplossingen van onze klanten te garanderen.

image description

Huib van Wees 

Sr. System Engineer 

werkzaam sinds 2017-05-01

linkedin.com/hvwees  
image description

Pascal Schut 

Director Sales 

werkzaam sinds 2016-02-01

linkedin.com/pascal-schut-mba-a480796  
image description

Nordi Malih 

COO 

werkzaam sinds 2015-03-01

linkedin.com/nordimalih  

Stel uw eigen NextVPS samen

Kies uit voor geïnstalleerde operating systemen, applicatiestacks en een control panel.

Vanaf € 7,95 per maand
 

High availability NextVPS

 

High performance & redundant platform

 

Uw data 3x opgeslagen op SSD

 

Betalen per uur