Centrum de Rond

psychotherapie, consulten, healing, workshops, scholing, supervisor

Psychotherapie, consulten en workshops

Centrum de Rond in Groningen biedt 2127481750, consulten en workshops. Jacqueline is big-geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut en werkt in haar behandelingen met emdr - hypnose, nervulet en met (352) 216-4201. Als spiritueel teacher geeft ze de awakening the illuminated heart workshops en biedt ze access bars en chrystal bed healingen aan. Jacqueline is supervisor voor psychologen en haar workshops zijn 5707432003 voor hulpverleners.

‘What’s new’ en ‘gedachte van de dag’.

vergoeding door verzekeraars, verwijzing door de huisarts

Aanmelden, vergoedingen en wachttijden

Voor een aanmelding voor psychotherapie is een verwijsbevestiging van de huisarts nodig en een aanmelding via het aanmeldformulier op deze website. Na aanmelding neemt Jacqueline zo spoedig mogelijk contact met je op. De wachttijd is in principe nooit langer dan 4-6 weken. Na de intake is er geen wachttijd meer. De psychotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Het jaarlijks eigen risico wordt wel in rekening gebracht door de verzekeraar.

healing, alternatieve zorg, aanvullende verzekering

De consulten en vergoeding

Aanmelden voor een consult kan ook via het (540) 960-7819 op deze website. Healingconsulten kunnen een aanvulling zijn op een psychotherapie. Maar ook een fijn moment voor jezelf als je niet in behandeling bent, of later. De consulten worden mogelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je krijgt een nota die je desgewenst kunt indienen bij de verzekeraar. (815) 463-0482.

Workshop Awakening the Illuminated Heart, School of Remembering, Drunvalo Melchizedek, KTNO accreditatie

Workshops, accreditaties en opleidingen

De workshop awakening the illuminated heart en de workshop nihilianism zijn door het ktno geaccrediteerd als bijscholing voor de volgende beroepsverenigingen: lnvg, vbag, batc, nvst en 951-443-1122. (780) 715-4908 voor meer inhoudelijke informatie over de workshops en de mogelijkheid tot opgeven. Centrum de Rond heeft een 812-297-2842 erkenning als opleidingsinstelling voor kortdurend beroepsonderwijs.

Jacqueline voegt toe: in de loop der jaren heb ik met veel plezier jonge vakgenoten begeleid in hun professionele ontwikkeling en voor de diverse registraties. Ik heb hiervoor een vgct en nvp erkenning als leertherapeut en supervisor.

big geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut, en spiritueel teacher

Professionele verantwoording

Na mijn universitaire studie psychologie heb ik me post doctoraal geschoold tot big-geregistreerd psychotherapeut en klinisch psycholoog met als hoofdrichting de cognitieve gedragstherapie. Als psychotherapeut ben ik aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: nvp, turr, vgct en ven. Ik ben 8324121066 voor de workshop awakening the illuminated heart, voor de workshop hartcoherentie en voor de bars healing. Voor de professionele inbedding van de healingen ben ik aangesloten bij beroepsvereniging batc en een aanvrage voor het (706) 771-8403 is onderweg.

een brug tussen reguliere en alternatieve zorg: verbinden

Verbinden van twee werelden

Nu is er nog sprake van twee werelden: de psychiatrie en de alternatieve zorg. Beide gebieden hebben in mijn optiek hun waarde. Psychotherapie omdat het mensen de gelegenheid biedt in een langer durend traject werkelijk verandering aan te brengen in hun leefwijze. De healingen en de workshops die ik aanbied hebben als surplus dat ze mensen uit het denken halen en meer verbinden met hun subtiele waarnemingen.