Vragen? Mail ons | Support | 3348822744

602-324-1043

(207) 865-2534

Hosting, eigen website & domeinregistratie

Voordelig en makkelijk uw eigen website maken? Het begint bij Watsnel.nl

Hosting bij Watsnel.nl

Voordelig, makkelijk en betrouwbaar

Uw website online brengen, een eigen mail adres krijgen, een webshop beginnen, het begint bij Watsnel.nl.
Eenvoudig aan te maken, voordelig en betrouwbaar. En met de hulp die u krijgt via de gratis instructie video's bent u snel online.

Hosting bij Watsnel.nl

Watsnel University

Gratis instructie video's bekijken!

  • Instructie video's vanaf beginners niveau
  • Nederlands en Engelstalig gesproken of ondertiteld
  • Gratis en zonder verplichtingen
  • Regelmatig nieuwe instructie video's
Watsnel University

Het Watsnel productaanbod

Domeinregistratie Domeinregistratie

Registreer uw domeinnamen snel, eenvoudig en voordelig, Watsnel biedt heel veel verschillende extensies zoals .nl, .com, .eu, .nu. Doe nu de domeinnaam check en registreer uw domein direct.

Hosting Hosting

Een eigen website maken en hosten was nog nooit zo makkelijk. Met hosting van Watsnel.nl maakt u met Sitebuilder snel een eenvoudige site zonder enige kennis van HTML en programmeren.

Hosting met CMS (437) 308-3749

Een Content Management Systeem zorgt ervoor dat u en de mensen om u heen de website eenvoudig kunnen beheren, ook zonder technische kennis. Met de diverse CMS pakkettten kun u snel aan de slag.

“Ik heb al op diverse manieren websites gemaakt maar met SiteBuilder is het echt "een fluitje van een cent". SiteBuilder is zeer...
Lees meer

Juliette van den Aker, (858) 219-8414

202-227-6617

Waarom kiezen voor Watsnel.nl?

Een betrouwbare keuze

Kiezen voor Watsnel.nl is een keuze voor kwaliteit, snelheid en dat tegen een prima betaalbare prijs. Al vele jaren lang bedient Watsnel.nl duizenden klanten in Nederland en daarbuiten. Onze helpdesk helpt u graag verder met uw vragen en bij de gratis online Watsnel University vindt u vele instructie video's die u snel op weg helpen met het instellen van uw e-mail, het bouwen van een eigen webiste of zelfs het opzetten van een eigen webwinkel.

 

Nooit meer teveel betalen voor hosting en domeinnamen

Nooit meer te veel betalen voor hosting en domeinnamen

Of het nu gaat om het registreren van een domeinnaam of de aanschaf van een hosting pakket voor uw website of webshop, u bent altijd verzekerd van een zeer aantrekkelijk geprijsd product met een uitstekende service van het Watsnel klantenservice team.

Volg Watsnel online

438-400-6595 Ons Youtube kanaal

Bezoek het Watsnel Youtube kanaal waar u honderden instructie filmpjes zult vinden over het bouwen van een eigen website of webwinkel tot het instellen van uw e-mail.

drant Wordt Facebook fan

Bezoek de Watsnel Facebook pagina en wordt een Watsnel vriend zodat u als eerste op de hoogte bent van Watsnel nieuws en mee kunt doen aan de conversatie.

Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Volg Watsnel op Twitter zodat u direct op de hoogte bent van het laatste nieuws en nieuwe Watsnel acties en producten. Of stel uw vraag direct aan Watsnel.